вторник, 1 марта 2011 г.

П'ять принципів нашої роботи

для наших украинских партнеров и клиентов 

Основні принципи, на яких ми будуємо роботу нашої юридичної фірми 


Якість  

Ми розуміємо під якісними юридичними послугами такі послуги, які надаються з використанням усіх законних засобів, способів і методів, у поєднанні з накопиченим професійним досвідом. 

Конфіденційність 

 Конфіденційність увазі довіру. Довіра - це повна гарантія збереження від розкриття та використання в особистих цілях або в інтересах третіх осіб інформації про діяльність Клієнта, одержуваної в процесі надання юридичних послуг, як у період надання послуг, так і після завершення договірних відносин. 

Професіоналізм  

У нашому розумінні - це організація і проведення активної, професійного захисту законних інтересів Клієнта в поєднанні з висококваліфікованим виконанням прийнятих на себе зобов'язань при наданні юридичних послуг.
 

Сумлінність 
 Наші юридичні послуги - це ретельне і копітка виконання доручень Клієнта в тій мірі, в якій вони відповідають вимогам чесності та об'єктивності. Ми поважаємо інтереси Клієнтів та дотримуємося принципу звітності перед ним.
 

Ділова репутація 
 Репутація створюється роками чесної роботи. Репутація - це відгуки Клієнтів про нашу працю і нашій фірмі. Ми цінуємо нашу репутацію і репутацію наших Клієнтів. Ми не станемо вплутуватися в сумнівні угоди або допомагати в явно незаконному справі. Про це ми попереджаємо відразу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий